naar inhoud

Film: Everybody happy

Deze informatie is niet meer actueel!
In het kader van de Werelddag van de geestelijke gezondheid. Ralph Hartman (Peter Van den Begin) is een succesvolle stand-up comedian die het moeilijk heeft. Vooral dan met zichzelf. Hij wordt immers achtervolgd door het mannetje in zijn hoofd, dat nog nauwelijks ooit wil zwijgen. Ondertussen moet Hartman zichzelf zien staande te houden in het genadeloze milieu van de stand up comedy, tijdens ...

Wanneer

  • 10 oktober ’17 (di)
    van 14.00 u tot 16.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Locatie

Naam
Feestzaal van het Psychiatrisch Centrum Sint-Amandus
Adres
Reigerlostraat 10
Gemeente
8730 Beernem

Contact

Telefoon
050/799500

Info

In het kader van de Werelddag van de geestelijke gezondheid.
Ralph Hartman (Peter Van den Begin) is een succesvolle stand-up comedian die het moeilijk heeft. Vooral dan met zichzelf. Hij wordt immers achtervolgd door het mannetje in zijn hoofd, dat nog nauwelijks ooit wil zwijgen. Ondertussen moet Hartman zichzelf zien staande te houden in het genadeloze milieu van de stand up comedy, tijdens een vermoeiende tournee met vermoeiende collega’s en grote verwachtingen. Terwijl zijn negatieve stem op hem inhakt. Gelukkig is er Laura Maris (Barbara Sarafian) die zijn probleem lijkt te herkennen.
‘Everybody Happy’ is een parabel over hoe we allen op de rand kunnen komen te staan. Maar ook hoe we van die afgrond zouden kunnen wegstappen. Een film die de wereld niet zal redden. Maar u misschien wel.
Van Nic Balthazar, 2016
Deze film wordt voorafgegaan door een inleiding omtrent de psychiatrische thematiek van de film. Na de film is er mogelijkheid om vragen te stellen. Reserveren is niet nodig.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Everybody happy
Type
Film

Organisatie

Naam
Psychiatrisch Centrum Sint-Amandus