naar inhoud

Yoga en bewustzijnsvorming - open doorgroeilessen 19u30

Deze informatie is niet meer actueel!
Voor iedereen. Deze actieve oefeningswijze is zeer heilzaam voor het lichaam en de psyche. Je zenuwstelsel ontspant, je rug wordt stabiel, flexibel en dynamisch en je adem vrijer en voller. Psychisch wordt je helder, stabiel en ervaar je meer wijdte i.p.v. spanning en engte. De lessen zijn een praktische en actieve leerschool voor het lichaam, het bewustzijn en het sociale leven. We werken ...

Wanneer

 • 05 september ’17 (di)
  -
  26 juni ’18 (di)
  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  van 19.30u. tot 21u.
  woensdag
  Gesloten
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  Gesloten
  zaterdag
  Gesloten
  zondag
  Gesloten

Prijs

€ 9,50 (Basistarief: 9,50 €; 10-beurtenkaart: 95,00 €; 3-beurtenkaart ter kennismaking: 28,00 €)

Locatie

Naam
Yogaschool Trikon
Adres
Bloemendalestraat 111
Gemeente
8730 Beernem

Info

Voor iedereen. Deze actieve oefeningswijze is zeer heilzaam voor het lichaam en de psyche. Je zenuwstelsel ontspant, je rug wordt stabiel, flexibel en dynamisch en je adem vrijer en voller. Psychisch wordt je helder, stabiel en ervaar je meer wijdte i.p.v. spanning en engte. De lessen zijn een praktische en actieve leerschool voor het lichaam, het bewustzijn en het sociale leven. We werken vanuit concrete gedachten en leerstappen naar de diverse yogahoudingen toe.
Doorlopend lessen met 10 beurtenkaartsysteem, uitgezonderd tijdens het schoolverlof en op feestdagen. Nieuwkomers kunnen starten met een 3 beurtenkaart.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten