naar inhoud

Moonlight

Deze informatie is niet meer actueel!
Miami in de jaren 80.Dit driedelig verhaal focust op de jeugd, puberteit en volwassenheid van een Afro-Amerikaanse man die zich in de turbulente stad staande moet houden. Hij probeert zichzelf en de liefde te ontdekken, ondanks alle worstelingen met zijn achtergrond en seksuele geaardheid. De film is gebaseerd op het ongepubliceerde toneelstuk 'In Moonlight Black Boys Look Blue' van Tarell ...

Wanneer

  • 21 maart ’18 (wo)
    van 20.00 u tot 21.50 u

Prijs

€ 3,00 (Basistarief: 3,00 €)

Locatie

Naam
O.C. De Kleine Beer
Adres
C. Marichalstraat 5
Gemeente
8730 Beernem

Contact

Telefoon
050/79 99 08
e-mail
dekleinebeer@beernem.be

Info

Miami in de jaren 80.Dit driedelig verhaal focust op de jeugd, puberteit en volwassenheid van een Afro-Amerikaanse man die zich in de turbulente stad staande moet houden. Hij probeert zichzelf en de liefde te ontdekken, ondanks alle worstelingen met zijn achtergrond en seksuele geaardheid.

De film is gebaseerd op het ongepubliceerde toneelstuk 'In Moonlight Black Boys Look Blue' van Tarell Alvin McCraney en vertelt een broos, adembenemend mooi en tijdloos verhaal over menselijke relaties en zelfontdekking. Een baanbrekend meesterwerk waaruit diep medeleven en universele waarheden galmen. Winnaar Golden Globe Beste (Drama) Film en Oscar voor Beste Film 2017.

Regisseur: Barry Jenkins
Acteurs: Ashton Sander, Mahershala Ali, Janelle Monáe, Naomie Harris.
Verenigde staten 2016

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Moonlight
Type
Film

Organisatie

Naam
O.C. De Kleine Beer