naar inhoud

Lion

Deze informatie is niet meer actueel!
Als 5-jarig jongetje komt Saroo per ongeluk terecht op een trein die hem duizenden kilometers door India voert, ver weg van zijn thuis en familie. De kleine Saroo heeft geen idee waar hij is of waar hij vandaan komt. Na wekenlang in zijn eentje te overleven in de ruige straten van Calcutta wordt de jongen opgenomen in een weeshuis en uiteindelijk geadopteerd door een Australisch echtpaar. ...

Wanneer

  • 01 november ’17 (wo)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 3,00 (Basistarief: 3,00 €)

Locatie

Naam
O.C. De Kleine Beer
Adres
C. Marichalstraat 5
Gemeente
8730 Beernem

Contact

Telefoon
050/79 99 08
e-mail
dekleinebeer@beernem.be

Info

Als 5-jarig jongetje komt Saroo per ongeluk terecht op een trein die hem duizenden kilometers door India voert, ver weg van zijn thuis en familie. De kleine Saroo heeft geen idee waar hij is of waar hij vandaan komt. Na wekenlang in zijn eentje te overleven in de ruige straten van Calcutta wordt de jongen opgenomen in een weeshuis en uiteindelijk geadopteerd door een Australisch echtpaar.

Door een samenloop van omstandigheden gaat Saroo op zijn 30ste op zoek naar zijn familie, slechts gewapend met Google Earth en zijn vroegste jeugdherinneringen. Een verfilming van het waargebeurde verhaal Lion, de lange weg naar huis van Saroo Brierley.

Regisseur: Garth Davis
Acteurs: Dev Patel, Nicole Kidman, Rooney Mara, Sunny Pawar.
Australië 2016
Alle activiteiten