naar inhoud

Wannes Deleu op straat

Deze informatie is niet meer actueel!
Wannes Deleu heeft voor zijn TV-reeks "Op straat" een maand als dakloze geleefd in Antwerpen. Om te ondervinden hoe het is om de dagen en nachten op straat door te brengen. Buiten de kleren die hij aanhad en een camera om te filmen had Deleu niets mee. "Ik had niets voorbereid, als je echt op straat belandt, dan heb je het internet ook niet eerst plat gesurft. Ik dacht gewoon: "Kom, koud ...

Wanneer

  • 13 oktober ’17 (vr)
    van 19.00 u tot 21.30 u

Prijs

€ 7,00 (Basistarief: 7,00 €; Reductie: 5,00 €; Aan de deur: 8,00 €; Aan de deur met reductie: 6,00 €)

Locatie

Naam
O.C. De Kleine Beer
Adres
C. Marichalstraat 5
Gemeente
8730 Beernem

Contact

Telefoon
050/79 99 08
e-mail
dekleinebeer@beernem.be

Info

Wannes Deleu heeft voor zijn TV-reeks "Op straat" een maand als dakloze geleefd in Antwerpen. Om te ondervinden hoe het is om de dagen en nachten op straat door te brengen. Buiten de kleren die hij aanhad en een camera om te filmen had Deleu niets mee. "Ik had niets voorbereid, als je echt op straat belandt, dan heb je het internet ook niet eerst plat gesurft. Ik dacht gewoon: "Kom, koud erin"." Heel veel dingen die heel normaal zijn, waren dat plots niet meer. Overleven, bedelen, eten, slapen, kou, hygiëne, niets is nog vanzelfsprekend.
Deleu wil een simpele boodschap overbrengen: "Het speelt zich zo dichtbij af, letterlijk in mijn voortuin en ik wist er niets van, en ik denk met mij veel mensen."
Alle activiteiten