naar inhoud

Het Huisbezoek

Deze informatie is niet meer actueel!
Een heetgebakerde echtgenoot komt onverwacht thuis en betrapt zijn vrouw in mannelijk gezelschap. Om zich uit deze penibele situatie te redden, geeft de minnaar zich uit voor een politicus die toevallig op huisbezoek is. Dit blijkt niet zo’n best idee, want de bedrogen echtgenoot staat erg vijandig tegenover politici. De indringer praat hem echter zo glad naar de mond dat hij de achterdocht ...

Wanneer

  • 14 oktober ’17 (za)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 17,00 (Basistarief: 17,00 €; Reductie: 15,00 €; Aan de deur: 18,00 €; ADD met reductie: 16,00 €)

Locatie

Naam
O.C. De Kleine Beer
Adres
C. Marichalstraat 5
Gemeente
8730 Beernem

Contact

e-mail
dekleinebeer@beernem.be
Telefoon
050 79 99 08

Info

Een heetgebakerde echtgenoot komt onverwacht thuis en betrapt zijn vrouw in mannelijk gezelschap. Om zich uit deze penibele situatie te redden, geeft de minnaar zich uit voor een politicus die toevallig op huisbezoek is. Dit blijkt niet zo’n best idee, want de bedrogen echtgenoot staat erg vijandig tegenover politici.
De indringer praat hem echter zo glad naar de mond dat hij de achterdocht telkens wegmasseert. Al improviserend ontpopt de gladjanus zich tot een populistische manipulator. Hij neemt op hilarische wijze het huishouden over en helpt het op de duur finaal de vernieling in.
‘Het Huisbezoek’ is een schaamteloze parodie op de klassieke boulevardkomedie, met dubbele bodems en absurdistische trekjes: Alan Ayckbourn meets Karl Valentin, met een vleugje Tartuffe.

Tekst: Guido Van Meir
Regie: Frank Van Laecke
Spel: Heidi De Grauwe, Bob De Moor en Chris Van den Durpel
Productie: Twijfel vzw voor Vernieuwd Gents Volkstoneel
www.vernieuwdgentsvolkstoneel.be
Alle activiteiten