naar inhoud

Piv Huvluv: zijn er nog vragen?

Deze informatie is niet meer actueel!
Piv staat 20 jaar op de planken. Het grote en brede publiek kent hem als een geboren verteller en een gepassioneerd muziekliefhebber, die altijd een song klaar heeft bij een verhaal. Of omgekeerd. Een recensent noemde hem ooit ‘de meest authentieke Vlaamse comedian’. De herkenbaarheid van zijn humor zorgt voor een onweerstaanbare meerwaarde. In ‘Zijn er nog vragen?’ maakt Piv komaf met de ...

Wanneer

  • 15 januari ’18 (ma)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 9,00 (Basistarief: 9,00 €; Reductie: 7,00 €; ADD: 10,00 €; ADD met reductie: 8,00 €)

Locatie

Naam
O.C. De Kleine Beer
Adres
C. Marichalstraat 5
Gemeente
8730 Beernem

Contact

Telefoon
050 79 99 08
e-mail
dekleinebeer@beernem.be

Info

Piv staat 20 jaar op de planken. Het grote en brede publiek kent hem als een geboren verteller en een gepassioneerd muziekliefhebber, die altijd een song klaar heeft bij een verhaal. Of omgekeerd. Een recensent noemde hem ooit ‘de meest authentieke Vlaamse comedian’.
De herkenbaarheid van zijn humor zorgt voor een onweerstaanbare meerwaarde.

In ‘Zijn er nog vragen?’ maakt Piv komaf met de triviale vragen die hem vaak gesteld worden na optredens. Hij beantwoordt voor eens en voor altijd op heel eigen wijze alle vragen die op hem werden en worden afgevuurd. Tijdens (en wie weet ook na) deze voorstelling kom je álles over Piv te weten. Je kunt hem je eigen persoonlijke vraag voorschotelen of een gesprek starten dat verder gaat dan de gebruikelijke koetjes en kalfjes. De liedjes in je hoofd krijg je er gratis bovenop.

www.pivhuvluv.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten