naar inhoud

Openluchtfilm La La Land

Deze informatie is niet meer actueel!
Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door, rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische ...

Wanneer

  • 18 augustus ’17 (vr)
    van 21.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Locatie

Naam
Kooldreef
Adres
Lattenklieversstraat
Gemeente
8730 Sint-Joris (Beernem)

Info

Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door, rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?
La La Land is een moderne variant op de klassieke Hollywoodmusical. Een feelgoodfilm waarin elk denkbaar cliché een verfrissende twist krijgt en een ode aan iedereen die durft te dromen. Na de release won hij zeven Golden Globe Awards, vijf BAFTA Awards en zes Oscars.

Regisseur: Damien Chazelle
Acteurs: Ryan Gosling, Emma Stone, Jonathan Kimble Simmons, Rosemarie DeWitt.
USA ( 2016)
Alle activiteiten