naar inhoud

Roestje zoekt rust in het bos

Deze informatie is niet meer actueel!
Vlieg
De voorbije maanden was het voor Roestje de eekhoorn heel druk. Hij werd vaak gestoord door de vele grondwerken in het Bulskampveld en is wat gespannen. Met de jongste kinderen observeren we de dieren in de natuur en doen we hen na. Kan je je rollen en strekken, je evenwicht bewaren op 1 been, je adem inhouden en rustig uitblazen? Als we er in slagen om net als een eekhoorn, een vos of een ...

Wanneer

  • 16 augustus ’17 (wo)
    van 14.00 u tot 16.30 u

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: 5,00 €)

Locatie

Naam
Provinciedomein Lippensgoed-Bulskampveld
Adres
Bulskampveld 9
Gemeente
8730 Beernem

Info

De voorbije maanden was het voor Roestje de eekhoorn heel druk. Hij werd vaak gestoord door de vele grondwerken in het Bulskampveld en is wat gespannen.
Met de jongste kinderen observeren we de dieren in de natuur en doen we hen na. Kan je je rollen en strekken, je evenwicht bewaren op 1 been, je adem inhouden en rustig uitblazen? Als we er in slagen om net als een eekhoorn, een vos of een ander dier te bewegen, te ruiken, te proeven, te tasten, te kijken en luisteren dan kunnen we Roestje helpen om rust te vinden.
'De oudste groep gaat op een visioenentocht om Roestje te helpen een rustig plaatsje te vinden in het bos. Zo kruipen we in de huid van verschillende dieren en bouwen een totempaal om indringers op afstand te houden.

Voor wie: kinderen van 6 t.e.m. 8 jaar en 9 t.e.m.12 jaar
Prijs: € 5
Max. 20 kinderen per groep

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten