naar inhoud

Bezoeken van en Fietsen langs 5 Open Tuinen in Groot-Beernem

Deze informatie is niet meer actueel!
TuinHier Beernem organiseert op 24 en 25 juni van 10 tot 18 uur OpenTuinBezoeken bij 5 Tuinhierleden. De 5 prachtige tuinen zijn per fiets in een lus van 25 km te bezoeken, 4 ervan gratis. De bezoekers krijgen de gelegenheid elke tuin rustig te bekijken en kunnen aansluitend van een drankje en/of een versnapering genieten tegen lage prijzen. Fietsparcours te verkrijgen bij de 5 tuinen. Alex ...

Wanneer

 • 24 juni ’17 (za)
  -
  25 juni ’17 (zo)
  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  Gesloten
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  Gesloten
  zaterdag
  van 10u. tot 18u.
  zondag
  van 10u. tot 18u.

Locatie

Naam
Bibliotheek Beernem
Adres
C. Marichalstraat 1
Gemeente
8730 Beernem

Info

TuinHier Beernem organiseert op 24 en 25 juni van 10 tot 18 uur OpenTuinBezoeken bij 5 Tuinhierleden. De 5 prachtige tuinen zijn per fiets in een lus van 25 km te bezoeken, 4 ervan gratis. De bezoekers krijgen de gelegenheid elke tuin rustig te bekijken en kunnen aansluitend van een drankje en/of een versnapering genieten tegen lage prijzen. Fietsparcours te verkrijgen bij de 5 tuinen.

Alex Aesaerts 15 jaar oude formele tuin (Hof ter Praet 11) opgebouwd rond een prachtige vijver is een grote tuin van zo’n 1500 m². Buxus- en taxusvormen wisselen af met borders, terrassen en zithoeken. Ook de moestuin is aanwezig.

Eddy Bonnes tuin (Lattenklieverstraat 59) is een charmante siertuin met een grote diversiteit aan bloemen. Fuchsia’s alom en een zee van eenjarigen en vasteplanten-bloemen. Een tuin als een streling voor het oog en een waterpartijtje als leuk toemaatje.

Sonja Defruyts romantische cottagetuin (Lindemeers 10) laat eigenzinnige variëteiten van bloemen zien. Sfeervolle hoekjes, borders op kleur. Alles zelf gezaaid en tot een heerlijke eenheid uitgewerkt tijdens een 25-jarige tuinhobby.

Rientjes Hoveke (Galgeveld 53) is een tuin vol van beleving en nostalgie. De gerestaureerde hoeve bevat curiosa, neerhofdieren, vijver, gevarieerde borders, stapelmuurtjes en een moestuintje. En natuurlijk de Vlaamse boerenbloemen. Inkom 5€

Paul Vermeire (Berenheemstraat 14) heeft jarenlang gewerkt aan de perfectie van een meervoudige driedimensionele rotstuin. Originele afsluitingen, reliëfwerking, ingehouden vormsnoei afgewisseld met harde kleine tuinlandschapselementen.
Alle activiteiten