naar inhoud

Valse noten of boeiende klanken ?

Deze informatie is niet meer actueel!
De jaarlijkse “ Nacht van de Geschiedenis “ heeft als thema: "Muziek" Annelies, zelf componiste, laat ons kennismaken met enkele grote mijlpalen uit de muziek van de 20ste eeuw en reikt ons tips aan om dit soort muziek beter te begrijpen en misschien te appreciëren. Een avond met veel muziek en spannende I.s.m. DF Oedelem

Wanneer

  • 21 maart ’17 (di)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 7,00 (Basisprijs: € 7; DF Leden: € 5)

Locatie

Naam
O.C. De Kleine Beer
Adres
C. Marichalstraat 5
Gemeente
8730 Beernem

Info

De jaarlijkse “ Nacht van de Geschiedenis “ heeft als thema: "Muziek"
Veel werken van Beethoven hebben ook decennia nodig gehad om gesmaakt te worden door het publiek. Dit is vandaag niet anders. Annelies, zelf componiste, laat ons kennismaken met enkele grote mijlpalen uit de muziek van de 20ste eeuw en reikt ons tips aan om dit soort muziek beter te begrijpen en misschien te appreciëren. Een avond met veel muziek en spannende ontdekkingen.
Annelies Van Parys, (°1975) heeft Beernemse roots, is al vele malen bekroond voor haar werk als componiste. Zo kreeg ze de prijzen Flandres-Québec, Jeugd en Muziek en Gebroeders Darche. In 2015 kreeg ze de Rolf Liebermann Fedora Prize for Opera voor haar opera Private View. Sinds 2008 is ze verbonden aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel waar ze de vakken orkestratie, vormanalyse en compositie doceert. Ze is ook ereambassadeur van het Koninklijk Conservatorium van Gent.
I.s.m. DF Oedelem
Inschrijven kan vooraf door storting van:
5€ DF- Leden of 7€ Niet-leden
op rek nr: BE30 7381 0218 8411

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten