naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Nieuws over gemeentelijke diensten en gebouwen

 • Welkom in Het Schepenhuys

  Het Schepenhuys 26 april
  Het Schepenhuys is volledig gerenoveerd. Op de gelijkvloers is de toeristische dienst, op de eerste verdieping Bib Het Schepenhuys, op de zolderverdieping de Vliering en ondergronds de exporuimte. Voel je welkom in Het Schepenhuys! Doe de schattenjacht met de kinderen en test de photobooth uit.
 • Verbouwingswerken bib Beernem - tijdelijke ingang aan de zijkant

  nieuwe tijdelijke voordeur 20 februari
  In februari 2016 zijn de verbouwingen aan de bib gestart. Tijdens de werken blijft de bib open. Er is een nieuwe, tijdelijke deur aan de kant van het zwembad (achteraan, ter hoogte van de leeszaal). Kom je met de auto dan parkeer je best op de parking van O.C. De Kleine Beer.
 • Nieuw consultatiebureau Kind en Gezin

  nieuw consultatiebureau 17 februari
  Sinds 14 februari kan je met je kindje terecht in een splinternieuw consultatiebureau in de Lattenklieversstraat 46 naast het Sociaal Huis. De vroegere bib van Sint-Joris is hiervoor volledig omgebouwd.
 • Uitbreiding gemeentehuis en bibliotheek

  Voorbereiding uitbreiding gemeentehuis en bib 17 februari
  Tegelijk met de werken aan de bib, wordt er bijgebouwd aan het gemeentehuis (kant C. Marichalstraat). Er wordt ook een verbinding gerealiseerd tussen het gemeentehuis en de bibliotheek met een nieuwe gemeenschappelijke ingang aan de C. Marichalstraat. De ingang aan de Bloemendalestraat blijft wel de hoofdingang.
 • Verbouwing en uitbreiding van het Sjok naar het Sociaal Huis

  Verbouwing het Sjok tot Sociaal Huis 16 januari
  Het gebouw in de Bloemendalestraat 130, waar vroeger de jeugddienst en de kinderopvang zaten, wordt momenteel uitgebreid en omgebouwd. Na de verbouwingswerken neemt het Sociaal Huis er z'n intrek. De jeugddienst en kinderopvang zitten nu, samen met de sportdienst, in sportpark Drogenbrood.
 • Jeugddienst, Huis van het Kind en sportdienst in sportpark Drogenbrood

  drogenbrood 1ste verdieping 13 januari
  Sinds 5 januari zit de sportdienst niet meer alleen in de sporthal. Je vindt er nu ook de jeugddienst en Huis van het Kind. Beide diensten zitten op de eerste verdieping, de sportdienst blijft op het gelijkvloers.
 • Noord-Zuiddienst in OCMW-Sociaal Huis

  01 oktober
  De Noord-Zuidambtenaar heeft voortaan haar bureau in het OCMW-Sociaal Huis (Lattenklieversstraat 46) en niet langer in het Sjok in de Bloemendalestraat. De Noord-Zuidambtenaar is bereikbaar op maandagvoormiddag, op dinsdag en op donderdag.
 • Ambitieus masterplan voor Beernem

  Toelichting meerjarenplan in de gemeenteraad van 24 april 2014 07 mei
  Het gemeentebestuur van Beernem heeft een ambitieus masterplan klaar voor 2013-2018. Dit masterplan biedt een duidelijke visie over het efficiënt gebruik van het Beernems patrimonium en een optimale afstemming met de gemeentelijke dienstverlening, een langetermijnvisie voor haar gebouwen en dienstverlening.
1-8 Van 8