naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Werken bij de gemeente

 • Vacature tijdelijke begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang

  jobs 21 februari
  Voor de buitenschoolse kinderopvang zoeken we tijdelijke begeleid(st)ers voor 19 uur per week (vervangingsovereenkomst). Je vangt kinderen op uit het lager en kleuteronderwijs voor en na de schooluren, op woensdagnamiddagen en op vakantiedagen. Is deze job iets voor jou? Solliciteer ten laatste op 6 maart.
 • Oproep jobstudenten-redders zomervakantie

  jobstudent-redder 16 februari
  We zijn voor het Bloemendalezwembad op zoek naar jobstudenten-redders voor in de zomervakantie. Ben je in het bezit van een Hoger Reddersbrevet én een recent bijscholingsattest en beschikbaar in de maanden juli, augustus en/of september? Stel je dan zeker kandidaat!
 • Gezocht: animatoren Grabbelpas

  gezocht 17 januari
  Elke zomer organiseren de Grabbelpassers activiteiten vol fantasie, spanning, humor en uitdaging voor kinderen. Gaat je hart al wat sneller slaan wanneer je dat leest? Word je dit jaar minstens 16 jaar? Wil je meewerken om kinderen tussen 5 en 12 twaalf een onvergetelijke zomer te bezorgen? Word dan animator!
 • Gezocht: monitoren kinderopvang

  gezocht 17 januari
  We zijn op zoek naar monitoren om kinderen (2,5 tot 12 jaar) te begeleiden in de kinderopvang tijdens de zomervakantie. We zoeken hiervoor enthousiaste jongeren van minstens 18 jaar die vertrouwd zijn met de begeleiding van kinderen.
 • Gezocht: monitoren Paassportkamp

  gezocht 17 januari
  Dit jaar zijn we op zoek naar een aantal sportieve en enthousiaste monitoren om het Paassportkamp te begeleiden. Ben je minimum 18 jaar, volg je een sportopleiding of heb je sportieve affiniteit/kennis en ben je gemotiveerd om met kinderen te werken? Dan ben jij de persoon die we zoeken.
 • Jobstudent-redder of gelegenheidsredder

  jobs website 11 augustus
  Ben je in het bezit van een Hoger Reddersbrevet en geïnteresseerd om occasioneel te werken in het Bloemendalezwembad? Stel je kandidaat als gelegenheidsredder.
1-6 Van 6