naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Werken bij de gemeente

 • Vacature begeleiders buitenschoolse kinderopvang

  jobs 28 april
  We leggen een wervingsreserve aan voor begeleid(st)ers in de buitenschoolse kinderopvang. Je vangt kinderen op uit het lager en kleuteronderwijs voor en na de schooluren, op woensdagnamiddagen en op vakantiedagen. Is deze job iets voor jou? Dien dan uiterlijk op 6 juni je kandidatuur in.
 • Vacature technisch beambten schoonmaak

  vacature 26 april
  We leggen een wervingsreserve aan voor deeltijdse medewerkers (maximum 25 uur per week) voor schoonmaak van onze gemeentelijke gebouwen. Geïnteresseerd? Dien dan uiterlijk op dinsdag 6 juni je sollicitatie in.
 • Gezocht: animatoren Grabbelpas

  gezocht 21 maart
  Elke zomer organiseren de Grabbelpassers activiteiten vol fantasie, spanning, humor en uitdaging voor kinderen. Gaat je hart al wat sneller slaan wanneer je dat leest? Word je dit jaar minstens 16 jaar? Wil je meewerken om kinderen tussen 5 en 12 twaalf een onvergetelijke zomer te bezorgen? Word dan animator!
 • Gezocht: monitoren kinderopvang

  gezocht 21 maart
  We zijn op zoek naar monitoren om kinderen (2,5 tot 12 jaar) te begeleiden in de kinderopvang tijdens de zomervakantie. We zoeken hiervoor enthousiaste jongeren van minstens 18 jaar die vertrouwd zijn met de begeleiding van kinderen.
 • Oproep jobstudenten-redders zomervakantie

  gezocht 01 maart
  We zijn voor het Bloemendalezwembad op zoek naar jobstudenten-redders voor in de zomervakantie. Ben je in het bezit van een Hoger Reddersbrevet én een recent bijscholingsattest en beschikbaar in de maanden juli, augustus en/of september? Stel je dan zeker kandidaat!
 • Jobstudent-redder of gelegenheidsredder

  jobs website 11 augustus
  Ben je in het bezit van een Hoger Reddersbrevet en geïnteresseerd om occasioneel te werken in het Bloemendalezwembad? Stel je kandidaat als gelegenheidsredder.
1-6 Van 6