naar inhoud
RSS Nieuws

Nieuwsoverzicht : Welzijn & Sociaal Huis

 • Geen zitdag pensioen in de vakantie

  01 juli
  Er is geen zitdag pensioen in juli en augustus.
 • 112 BE is een nieuwe app die levens redt

  App 112 30 juni
  "112 BE" is een nieuwe app die levens redt! Dringend hulp nodig? Je kan de noodcentrales voortaan via app contacteren (Android en iPhone).
 • BE-Alert verwittigt je bij noodsituatie

  Be-Alert 13 juni
  Een grote brand, een overstroming of een stroomonderbreking in Beernem? Schrijf je in op BE-Alert om op de hoogte te zijn van een noodsituatie en om de nodige instructies te krijgen (bv. ramen en deuren sluiten bij een brand).
 • Iedereen verdient vakantie

  iedereen verdient vakantie 07 juni
  Steunpunt Vakantieparticipatie biedt mensen met een laag inkomen betaalbare vakanties en daguitstappen. Wil je een daguitstap of een vakantie boeken, neem dan contact op met het Sociaal Huis of met het Steunpunt Vakantieparticipatie.
 • De Klaver wint Prijs voor Inclusie

  Winnaar prijs voor inclusie 08 mei
  Ontmoetingscentrum De Klaver van 4Veld wint de eerste Prijs voor Inclusie. De Raad voor Personen met een Handicap (RvPH) reikt deze prijs uit aan mensen en/of initiatieven die kansen creëren om een grotere verwevenheid tussen mensen met en zonder beperkingen te realiseren.
 • Hang rookmelders en creëer zo een brandveilige leefomgeving

  hang rookmelders 30 januari
  Heb jij al rookmelders hangen? Weet je dat er in België jaarlijks nog meer dan 100 mensen sterven in een woningbrand? Dat kan voorkomen worden door het plaatsen van een rookmelder, wat de West-Vlaamse hulpverleningszones graag bekrachtigen.
1-6 Van 6