naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Open blad juni 2017

Lees hier de nieuwste editie van Open blad. Breng in juni zeker eens een bezoekje aan de Bouwbeurs (3-4/06) en aan het Foodtruck Festival (9-10-11/06). Of zet de zomer in met Dag in 't Park (24/06). Op zoek naar een job? We zoeken begeleid(st)ers in de buitenschoolse kinderopvang en technisch beambten schoonmaak.

Open blad

Je kan Open blad hieronder lezen of onderaan downloaden.

 


 

#igbeernem

Instagram je mee? Download de app Instagram op je smartphone of tablet en tag je foto's, getrokken in Beernem, met #igbeernem. Wil je meedoen aan de wedstrijd #bijbeernem? Tag dan je foto's ook met #bijbeernem.

We gebruiken de foto's met de tag #igbeernem als illustratie bij nieuwsberichten op sociale media, op de website en in Open blad. Op de laatste pagina van Open blad vind je telkens een overzicht van enkele leuke instagrams van de afgelopen maand.

 

UiT-kalender

Wil je je activiteit gepubliceerd zien in Open blad? Geef ze dan in via www.uitdatabank.be. Doe je dit voor de eerste keer, maak dan eerst een nieuwe account aan. Voor publicatie in Open blad geeft je de activiteiten in telkens ten laatste de 10de van de maand.

op dinsdag 30 mei 2017
Nieuwsoverzicht