naar inhoud

Open blad mei 2017

Lees hier de nieuwste editie van Open blad. Je kan nog altijd meedoen aan de fotowedstrijd #BijBeernem! Neem een foto van je bijenhotel, bloementuin of bloemenweide, of neem een bij-fie (selfie met een bij of bijenvriendelijke bloem). Post vervolgens die foto op onze facebookpagina met de hashtag #bijbeernem.

Ook via Instagram kan je meedoen met de hashtags #bijbeernem en #igbeernem.

 

Open blad

Je kan Open blad hieronder lezen of onderaan downloaden.

 


#igbeernem

Instagram je mee? Download de app Instagram op je smartphone of tablet en tag je foto's, getrokken in Beernem, met #igbeernem. Wil je meedoen aan de wedstrijd #bijbeernem? Tag dan je foto's ook met #bijbeernem.

We gebruiken de foto's met de tag #igbeernem als illustratie bij nieuwsberichten op sociale media, op de website en in Open blad. Op de laatste pagina van Open blad vind je telkens een overzicht van enkele leuke instagrams van de afgelopen maand.

 

UiT-kalender

Wil je je activiteit gepubliceerd zien in Open blad? Geef ze dan in via www.uitdatabank.be. Doe je dit voor de eerste keer, maak dan eerst een nieuwe account aan. Voor publicatie in Open blad geeft je de activiteiten in telkens ten laatste de 10de van de maand.

op maandag 01 mei 2017
Nieuwsoverzicht