naar inhoud

Welkom in Het Schepenhuys

Het Schepenhuys is volledig gerenoveerd. Op de gelijkvloers is de toeristische dienst, op de eerste verdieping Bib Het Schepenhuys, op de zolderverdieping de Vliering en ondergronds de exporuimte. Voel je welkom in Het Schepenhuys! Doe de schattenjacht met de kinderen en test de photobooth uit.

Nog gans de zomer kan je in Het Schepenhuys met je kinderen op schattenjacht. De zoektocht naar de ‘Schat van Praet’ combineert leuke opdrachten met interessante weetjes over het gebouw. De kinderen mogen zich volledig inleven en verkleed komen als ridder of prinses! Test er zeker ook de photobooth uit en stuur vanuit Beernem een postkaartje naar vrienden, familie,...

Onder het dak bevindt zich de Vliering, een nieuwe polyvalente ruimte die geschikt is voor lezingen, voordrachten, vergaderingen,… tot 40 personen. Je kan de ondergrondse exporuimte, de raadzaal op het gelijkvloers en de Vliering huren via https://reservaties.beernem.be.

Tot woensdag 24 mei kan je in de exporuimte de expo ‘Grenzeloze kunst’ bezoeken, met kunstwerken van kunstenaars uit de zorgsector. Tijdens de zomermaanden kan je er het werk bewonderen van de Beernemse fotografen Marieke Vanhulle en Bram De Muynck.

 

Openingsuren en contactgegevens

Openingsuren toeristische dienst: klik hier
Contact: toerisme@beernem.be, 050 78 86 24

Openingsuren Bib Het Schepenhuys: klik hier
Contact: bibliotheek@beernem.be, 050 78 11 28

op woensdag 26 april 2017
Nieuwsoverzicht